Wat kan ik voor je betekenen?

Orrean Organisatiebureau kan je helpen bij:

 • Totaalorganisatie

  De organisatie van jouw evenement van A tot Z

 • Deelorganisatie

  Niet van A tot Z hulp nodig, maar slechts bij een paar letters uit het alfabet? Ook dat kan!

 • Officemanagement

  Heb je (tijdelijk) hulp nodig bij het organiseren van jouw agenda, het plannen van afspraken, het bijhouden van de  boekhouding? Ook daarin kan ik ondersteunen!

 • Opstellen begroting

  Het in kaart krijgen van de financiële kosten en baten, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

 • Catering

  Orrean Organisatiebureau heeft alles in huis om te assisteren bij cateringvraagstukken: voor kleine gezelschappen voeren wij het zelf uit, voor grotere gezelschappen hebben wij een uitgebreid netwerk dat ons daarbij kan ondersteunen!

 • Ondersteuning ter plekke

  Het is ook mogelijk om mij in te huren voor ondersteuning tijdens het evenement zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschrijven/registreren van deelnemers, sprekers- of artiestenbegeleiding, hosting van een VIP-area, ontvangen van gasten etcetera.

Concert

Onder andere: keuze en afstemming locatie, artiestenbegeleiding, ticketverkoop, placering, afstemming met techniek en catering.

Contact opnemen

Office management

Agendabeheer, afspraken maken, boekhouding… deze veelvoorkomende taken binnen een bedrijf komen neer op goed organisatietalent. Laat ik daar nou eens héél goed in zijn!
Ben je ondernemer en heb je hulp nodig? Bel mij, ik kan je ongetwijfeld ondersteunen!

Contact opnemen

Mobiele Keuken

Sinds september 2021 helemaal gereed: onze Mobiele Keuken. Inzetbaar voor kookdemo’s, tuinfeesten, productpresentaties, kinderfeestjes, kookboeklanceringen… ben jij onze eerste klant?

Contact opnemen

Private diner/Home chef

Een restaurant-ervaring in de intimiteit van uw eigen omgeving: voor groepen van 6 tot 12 personen verzorg ik samen met Chef Harm een complete culinaire avond, waarbij je te gast bent in jouw eigen huis.

Contact opnemen

Bruiloft

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, aankleding, speciale projecten, afspraken met artiesten, afstemming met techniek, begeleiding van de trouwdag zelf als (extra) ceremoniemeester.

Contact opnemen

Beurs

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, indeling stands, maken technische tekeningen in AutoCAD, afstemming met standbouwer, aankleding, speciale projecten, ticketing, kassa, afspraken met sprekers en artiesten, afstemming met techniek.

Contact opnemen

Congres/ Nascholing

Onder andere: uitnodigen en begeleiden sprekers, locatiekeuze, afstemming met catering, aanvraag accreditatie, registratie deelnemers, indeling van workshops, maken naslagwerk.

Contact opnemen

Beurs-deelname

Onder andere: concept, standbouw, standbemanning, afstemming met beursorganisatie.

Contact opnemen

Op maat oplossing

Ieder ander denkbaar evenement; familiefeest, private diner, buurtfeest, rommelmarkt: er zijn weinig situaties waarbij ik géén ondersteuning kan bieden!

Contact opnemen