Wat we kunnen

Orrean Organisatiebureau kan u helpen bij:

 • Totaalorganisatie

  De organisatie van uw evenement van A tot Z

 • Deelorganisatie

  Niet van A tot Z hulp nodig, maar slechts bij een paar letters uit het alfabet? Ook dat kan!

 • Opstellen begroting

  Het in kaart krijgen van de financiële kosten en baten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 • Locatiekeuze

  Orrean Organisatiebureau is onafhankelijk, dus niet verbonden aan locaties of andere leveranciers. Daarom gaan wij altijd voor de juiste keuze voor uw specifieke wensen.

 • Ondersteuning ter plekke

  Het is ook mogelijk om ons in te huren voor ondersteuning tijdens het evenement zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschrijven/registreren van deelnemers, sprekers- of artiestenbegeleiding, hosting van een VIP-area, ontvangen van gasten etcetera.

 • Registratie van deelnemers

  U organiseert een evenement of congres waarvoor deelnemers zich moeten inschrijven? Wij hebben de faciliteiten voor het verzorgen van o.a. inschrijving, betaling, deelnemersbadges en indeling van workshops.

Beurs

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, indeling stands, maken technische tekeningen in AutoCAD, afstemming met standbouwer, aankleding, speciale projecten, ticketing, kassa, afspraken met sprekers en artiesten, afstemming met techniek.

Contact opnemen

Congres/ Nascholing

Onder andere: uitnodigen en begeleiden sprekers, locatiekeuze, afstemming met catering, aanvraag accreditatie, registratie deelnemers, indeling van workshops, maken naslagwerk.

Contact opnemen

Concert

Onder andere: keuze en afstemming locatie, artiestenbegeleiding, ticketverkoop, placering, afstemming met techniek en catering.

Contact opnemen

Private diner/Home chef

Een restaurant-ervaring in de intimiteit van uw eigen omgeving: voor groepen van 6 tot 12 personen verzorgt Orrean samen met één van haar chefs een complete culinaire avond, waarbij u te gast bent in uw eigen huis.

Contact opnemen

Fair

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, indeling stands en kramen, maken technische tekeningen, afstemming met standbouwer, aankleding, speciale projecten, ticketing, kassa, afspraken met sprekers of artiesten, afstemming met techniek.

Contact opnemen

Bruiloft

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, aankleding, speciale projecten, afspraken met artiesten, afstemming met techniek, begeleiding van de trouwdag zelf als (extra) ceremoniemeester.

Contact opnemen

Beurs-deelname

Onder andere: concept, standbouw, standbemanning, afstemming met beursorganisatie.

Contact opnemen

Festival

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, indeling terrein, maken technische tekeningen in AutoCAD, aankleding, speciale projecten, ticketing, kassa, afspraken met artiesten, afstemming met techniek.

Contact opnemen

Personeels-feest

Onder andere: locatiekeuze, afstemming met catering, aankleding, speciale projecten, afspraken met artiesten, afstemming met techniek.

Contact opnemen

Op maat oplossing

Ieder ander denkbaar evenement; familiefeest, private diner, buurtfeest, rommelmarkt: er zijn weinig situaties waarbij wij géén ondersteuning kunnen bieden!

Contact opnemen